IGLO logo
linux ikon Windows ikon Mac ikon
Internett
Kontor
Grafikk
Lyd & bilde
Spill
Operativsystemer
Annet

Google+ twitter_badge
Om iglo.no:
Om iglo.no:

IGLO står altså for: Internett: Gratis og Lovlig med Opens source. Riktig nok er ikke alle programmene som er listet på disse sidene åpen kildekode (Open Source), men hovedgruppen av fullversjonsprogrammer som gis bort faller i denne kategorien. Om IGLO prosjektet kommer ut i pluss noen gang vil deler av inntektene gis bort til Open source formål. Foreløpig er denne siden i likhet med mye av åpen kildekode programmeringen drevet av frivillig arbeid.

Formålet med denne siden er å formidle hvilke muligheter som finnes her ute for de som har bedre ting å bruke pengene sine på en dyr programvare. Vi sier ikke at det er galt å ta betalt for programvare. Mange programmer er basert på enorme utviklergrupper og ville aldri ha latt seg gjennomføre ved kun frivillig arbeid og inntekter fra donasjon og salg av bøker. Vi spør heller om hvorfor du skal betale flere hundre kroner eller tusen kroner for et profesjonelt lydredigerings program hvis du bare ønsker å dele en lydfil i to.

Vi håper denne siden kan være en god bidragsyter til alle som jakter på gratis programvare. Om du i tillegg er lei av kompliserte lisenser og voldsommer restriksjoner på programvaren anbefaler vi å ta en titt på programmer med merkelappen "GPL". Om du har noen tips eller tilbakemeldinger må du gjerne sende en mail til webmaster. Takk for at du tok deg tid til å lese dette og lykke til videre.

Forbehold:


Iglo.no sidene blir testet i ulike nettlesere og med ulike operativsystem med jevne mellomrom. Vi kan likevel ikke garantere at sidene vil vises likt hos alle som er inne på disse sidene. Selv om iglo.no mener at programmene som linkes på disse sidene holder en god standard tar vi ikke på oss ansvar for problemer som måtte oppstå i forbindelse med bruk av disse programmene. Iglo.no er heller ikke ansvarlig for redaksjonelt innhold på sider utenfor iglo.no - domenet. Iglo.no er heller ikke ansvarlig for innhold i annonsekanalene som eksisterer på disse sidene. Om du skulle finne innholdet i noen av annonsene som krenkende ber vi dem likevel informere oss om dette via mail på "webmaster@iglo.no". Om du har andre spørsmål om sidene bes disse også sendes til denne e-post adressen.

Personvern

Vi bruker tredjepartsannonseringsselskaper til å vise annonser når du besøker nettstedet vårt. Det kan hende at disse selskapene bruker informasjon (som ikke inkluderer navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer) om dine besøk på dette og andre nettsteder for å kunne levere annonser om varer og tjenester som kan være interessante for deg. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen og vite mer om dine valg om å ikke la disse selskapene få tilgang til denne informasjonen, kan du klikke her.

Bidra:
Spre iglo:

Om du har lyst å bidra med å øke populariteten til iglo.no må du gjerne plassere en iglo.no "button" på hjemmesiden din.

Legg isåfall inn følgende kode hvor du ønsker å ha linken:


    <!-- Link til iglo.no --> <iframe src="http://iglo.no/template/logo_iframe.html" style="width:166px;height:72px;border:0px;" scrolling="no"></iframe>

Ta kontakt

Har du spørsmål angående denne siden eller dens innhold? Da kan du ta kontakt via IGLO sin facebook side.

https://fb.me/iglo.no


link panel

Antall programmer på iglo totalt: 79   Sist oppdatert: 10.03.2015

Design og utførelse: 3dnett.no