IGLO logo
linux ikon Windows ikon Mac ikon
Internett
Kontor
Grafikk
Lyd & bilde
Spill
Operativsystemer
Annet

Google+ twitter_badge
Blogg - 17.02.2012

HumbleBundle Live!

Det er ikke lenge siden forrige Humblebundle avsluttet, men nå er det allerede en ny på gang. Denne gangen er de firmaet bak Minecraft(Mojang) som er på banen. Som vanlig kan du velge selv hvor mye du skal betale for pakken. Det spesielle denne gangen er at spillet du betaler for enda ikke er laget, men vil bli produsert iløpet av "bundle"-perioden, i dette tilfellet 60 timer.

Det må også nevnes at det hele tiden vises en direktesendt videostrøm fra utviklerne sitt studio på HumbleBundle.com.

webmaster

Blogg - 16.02.2012

Nytt i kontor-seksjonen

Kontor-programpakken LibreOffice har fått sin velfortjente plass på Iglo.no. LibreOffice er en avart av den mer kjente OpenOffice-pakken. Programmene kom nylig ut i en ny utgave.

webmaster

Blogg - 13.02.2012

Valentine Tips!

14. Februar er dagen alle bør gjøre litt ekstra stas på sin "bedre halvdel". Er du i likhet med dette innlegget litt sent ute, har du kanskje redningen her. Her på Iglo har vi nemlig laget oss vår egen Valentinkort-generator.

Er din kjære glad i dataspill er det jo heller ikke for sent å kjøpe en gavekode fra HumbleBundle.com, for å gi henne en ekstra liten oppmerksomhet.

webmaster

Blogg - 11.02.2012

Indiespill på billigsalg!

Er du en av de som liker å slappe av med litt enkel spillunderholdning i helgen? Da bør du ta en titt på: HumbleBundle.com

Enda en gang varter de opp med kvalitetsspill til gi-bort-pris. Som vanlig er tilbudet tidsbegrenset og har allerede vært ute noen dager, men det er fremdeles 4 dager igjen for deg som ønsker å gjøre et kupp.

Denne gangen er spillene også støttet av Android telefoner. Jeg vil spesielt anbefale spillet Anomaly, ihvertfall for deg om har sansen for spill i "tower defense"-sjangeren.

Av andre nyheter siste uken, kan vi nevne at både Firefox og Thunderbird har kommet ut i ny versjon.

webmaster

Blogg - 11.01.2012

åpen kildekode i TVen din

De som er over gjennomsnittlig teknologi interresert har helt sikkert fått med seg at den internasjonale CES-messen er i full gang i Las Vegas. Dette er en enorm teknologimesse som avslører mange av de teknologiske nyvinninger som skal komme iløpet av året.

I år ble det avslørt en svært spennende nyhet for tilhengere av åpen kildekode. Iløpet av året vil det bli mulig å kjøpe smarte Flatskjerm TV'er med det frie operativsystemet Ubuntu forhåndsinnstallert i en tilpasset utgave. Hvilke modeller som vil komme med Ubuntu TV inkludert er foreløpig ikke offentliggjort, men dette blir helt sikkert klarlagt iløpet av året. Uansett spennende nytt for Ubuntu tilhengere.

operativsystemet Ubuntu

webmaster

Kilde: omgubuntu.co.uk

Blogg - 01.01.2012

Godt Nyttår!

Iglo.no ønsker alle sine brukere et riktig godt nyttår!

webmaster

Blogg - 20.12.2011

Humble Indie Bundle 4

Den populære indie-spill pakken fra HumbleBundle.com er nå ute i sin fjerde utgave.

Dette er helt klart en av de beste og antakeligvis mest populære pakkene så langt. Hele 5 spill får du med, til en pris du selv velger. Du får også mulighet til å velge om hele eller deler av beløpet skal gå til veldedighet.

Spillene som er inkludert denn gangen er Jamestown, Bit.Trip Runner, Super Meat Boy, Shank og NightSky HD.

webmaster

Blogg - 02.11.2011

To nye spill til Indiepakke

Siden bloggoppdateringen igår har spillpakken "Humble Voxatron Debut" fått to nye spill med seg på laget. "Blocks That Matter" fra de svenske utviklerne "Swing Swing Submarine" og "The Binding of Isaac".

Det er enda 12 dager igjen av tilbudet og femdeles opp til deg å bestemme prisen.

Gå til: HumbleBundle.com

webmaster

Blogg - 01.11.2011

Nytt Indiespill til gibort pris!

Nettstedet HumbleBundle.com er klar med et nytt tilbud.

Denne gangen er det spillet "Voxatron" som står i fokus. Prisen velger du selv. Du får også velge om summen du betaler går til utviklerne, nettstedet eller veldedighet.

Gå til: HumbleBundle.com

webmaster

Blogg - 22.10.2011

Enkel oppgaveplanlegging

Noen dager er travlere en andre. Da kan det være greit å ha en universell oppgaveplanlegger for hånden.

Programmet wunderlist tilbyr nettopp dette på en meget enkel og fornuftig måte. Programmet støtter de fleste plattformer, inkludert Android og Iphone mobiler.

Les mer om: Wunderlist

webmaster

Blogg - 18.10.2011

Ubuntu ute i ny utgave

Siste versjon av Ubuntu (11.10) ble gjort klar for massene like før helgen.

En av de store nyhetene denne gangen er et helt nytt design på programvaresenteret. Det nye Unity grensesnittet er blitt forbedret siden forrige utgave og standard e-post klient er byttet fra Evolution til Thunderbird.

webmaster

Blogg - 07.10.2011

Humble Bundle

Normalt sett pleier vi å holde oss utelukkende til gratis programvare, men dette er så godt som gitt bort.

Med jevne mellomrom legges det ut en pakke med "indie"-spill på HumbleBundle.com. Denne gangen er det en pakke som heter "Frozen Synapse Bundle" som i en begrenset tidsperiode kan kjøpes for et beløp du selv bestemmer. Du kan selv velge om pengene du betaler skal gå til utviklerene, veldedighet eller begge deler. I skrivende stund er det 5 dager igjen før tilbudet utløper. Alle spillene fungerer på Windows, Mac og Linux.

Ha en riktig god helg!

webmaster

Blogg - 06.10.2011

R.I.P Steve Jobs

Apple grunnleggeren tapte kampen mot kreften 5. Oktober 2011, 56 år gammel.

Blogg - 29.04.2011

Ubuntu 11.04 er klar for nedlasting

Siste versjon av operativsystemet Ubuntu er nå klar for nedlasting.

Det linux baserte operativsystemet har fått et flunka nytt menysystem som ifølge Ubuntu skal være mer effektivt og enklere for nybegynnere. Med dette håper Ubuntu å kunne hevde seg enda bedre i konkurranse med Mac og Windows.

Som vanlig kan du velge om du vil laste ned og installere systemet direkte eller prøvekjøre det fra en "Live CD". Det siste, eller innstallering fra Windows er kanskje det beste alternativet for nybegynnere som bare ønsker å prøve ut Ubuntu. Dog må man være oppmerksom på at systemet vil være ganske tregt om man kjører det fra CD.

Med dette ønsker jeg deg en riktig god helg!

webmaster

Blogg - 04.03.2011

Underholdning på IGLO.no!

Disse sidene har hittil stortsett dreid seg om DRM-frie programmer for gratis nedlasting, men det finnes også annet innhold som fritt er tilgjengelig for alle og enhver. Dette vil IGLO.no forsøke og fokusere mer på i tiden fremover. I første omgang har jeg funnet frem tre kortfilmer produsert av Blender Foundation.

Det dreier seg om tre animasjonsfilmer som alle er laget utelukkende ved hjelp av åpen kildekode programmer. Den første filmen, "Elephants Dream" ble produsert i 2006 og tar deg med på en reise gjennom en slags uendelig maskin. Historien som kanskje kan sies å være noe abstrakt var en fantastisk teknologidemo for 3d-Programmet Blender da den ble utgitt.

Den andre filmen "Big Buck Bunny" er nok dem som treffer det bredeste publikummet. Filmen følger en stor lubben kanin som er i konflikt med noen frekke smågnagere.

Så har vi den tredje og foreløpig siste filmen, "Sintel. En historie om en ung dame og en drage. Dette er den lengste av de tre kortfilmene med ca. 14 minutters spilletid. En storslott animert kortfilm som imponerer både når det gjelder det visuelle såvel som de flotte lyd effektene. Dog må det advares om en noe sørgmodig slutt.

Da burde underholdningsbidraget fra IGLO.no være sikret denne helgen også!

webmaster

‹-- neste | forrige --›

link panel

Antall programmer på iglo totalt: 79   Sist oppdatert: 10.03.2015

Design og utførelse: 3dnett.no