Ubuntu ikon Windows ikon Mac ikon
Internett
Kontor
Grafikk
Lyd & bilde
Spill
Operativsystemer
Annet
Gratis Programmer:

Topp innhold - Windows

Gimp
Gimp

Bilderedigering

MyPaint
MyPaint

Tegning

AbiWord
ikon


Skriveprogram

Firefox
Firefox ikon

Nettleser

Scribus
ikon

Layout program

Ubuntu
ikon

Operativsystem

Blender 3d
ikon

3d verktøy

Google Earth
ikon

3d Kart

VLC media player
vlc

Videoavspiller

Open Office 3.1
ikon

Kontorpakke

Chrome
Chrome ikon

Nettleser

Lotus Symphony
ikon

Kontorpakke

Godt nyttår

Sist Oppdatert: 9. September 2014

Godt nyttår

Iglo ønsker alle besøkende et godt nyttår. Om du ønsker å se mer av "Dry sticks" over, kan du følge lenken under:

Lenke til neste stripe på webtoons.com

Hva skjer med IGLO?

Sist Oppdatert: 9. September 2014

Om du har vært innom her jevnlig har du kanskje registrert at det ikke har vært noen oppdateringer siden April. Er siden iferd med å dø ut? Svaret på det er et rungende: Nei! Selv om det er dårlig med oppdateringer her hos IGLO, er situasjonen langt fra den samme når det kommer til brorparten av programmer lenket fra denne siden. IGLO-domenet forblir et glitrende arkiv for gratis programmer på nettet og dette skal det fortsette å være.

Gode gratis programmer er ikke lenger noe sjelden vare på nettet. Etter mobilplattformenes store inntog har det vært en voldsom økning i "gratis" programmer. Jeg skriver "gratis" i hermetegn ettersom du betaler med stadig hyppigere reklame meldinger eller med såkalte "mikro" transaksjoner. Dette slipper du om du bruker åpen kildekode-programmer. Selsagt er det ønskelig med penger i kassa eller andre bidrag for utviklerne av disse programmene, men det er helt opp til deg hvordan/hvor mye du vil bidra, om i det hele tatt. En stor fordel med disse programmene kontra diverse Apper på mobil og nettbrett er at de stort sett tilbyr flere og større muligheter. Ønsker du for. eks og skape unikt grafisk innhold, er det fremdeles ordinære datamaskiner som gir deg de beste mulighetene for dette.

IGLO vil etterhvert rydde opp litt i arkivene sine for å sette åpen-kildekode programmer enda mer i fokus. Det vil nok bli en innsnevring i innholdet for å tilby bedre og mer fokusert informasjon. Den langsiktige planen er å skape en helt ny nettside med mer dybdeinformasjon om noen få programmer. Selve arkivet vil fremdeles være her, men litt mer i bakgrunnen. "Men"; ikke forvent at dette skjer over natten. Følg gjerne IGLO på Twitter om du ønsker å holde deg oppdatert på hva som skjer.

WC Mann - Del 4

Sist Oppdatert: 24. April 2014

Her er foreløpig siste episode i WC-Mann serien:

Denne snutten er også laget med åpen kildekode programmer og for det meste i Blender 3d.

link panel

Antall programmer på iglo totalt: 79   Sist oppdatert: 29.01.2014

Design og utførelse: 3dnett.no

Sist lagt til:
Artikler: